Servicii

De ce să ne alegi?

Pentru că predăm limba franceză din pură pasiune. Pentru că folosim metode utile din sistemul de învățământ francez. Pentru că ne adaptăm nevoilor fiecărui elev și veți primi 100% din atenția noastră.

Ședințele au loc 1-1 (profesor-elev) și orarul se stabilește de comun acord în intervalul orar 08:00 – 20:00 de luni până sâmbătă.

Ședințele sunt flexibile, putând avea loc atât în format online, cât și în format fizic la domiciliul elevului.

Tarifele sunt corecte pentru un progres garantat datorită colaborării de succes dintre profesorii noștri și elevi.

Vezi prețuri

Francais avec Bianca
cunoaște-ne

Pasiunea noastră pentru limba franceză a început încă din clasele primare, a continuat până la studiile superioare și nu încetează să existe în prezent.

Suntem o echipă de profesori tineri și absolvenți de studii superioare cu limba franceză. Ceea ce ne-a unit este dorința de a insufla și celorlalți pasiunea noastră pentru această limbă minunată.

Avem experiență de lucru atât cu copii, cât și cu adulți. Fiind o echipă de profesori tineri, tehnologia de care suntem înconjurați zi de zi este unealta noastră de încredere, și nu un inamic.

Orele noastre de limba franceză ies din tiparul predării clasice din școli și își propun să vă poarte într-o călătorie spre un alt univers, să vă deschidă uși greu de împins și să vă ofere o nouă perspectivă asupra lumii.

Să ne însoțim și îndrumăm elevii în procesul lor de învățare, într-o manieră cât mai plăcută, autentică dar și distractivă, este ceea ce ne motivează cel mai mult în clipa de față. Ne place să lucrăm aplicat, să facem întotdeauna legături cu realitatea în care trăim, să nu uităm niciodată obiectivele elevului și să ne asigurăm că totul este clar și înțeles la finalul lecției.

De ce să lucrăm împreună?

Principalele avantaje

Profesorii, deși sunt tineri, au destulă experiență și astfel își aplică cu succes metodele inovatoare pentru a te învăța.

Invață franceza chiar din confortul casei tale! Online sau cu profesor la domiciliul tău.

Ești sceptic în privința învățatului online? Noi îți promitem că limba franceză este minunată predată și așa. Este eficient și vei vedea rezultate imediate. Incearcă ca să te convingi!

Te contactăm în aceeași zi

Programează-te acum