Echipa noastră

Franceza cu Patricia este ca o dimineață cu soare. Este un om cald și luminos, inteligent și modest. Franceza până să începem întâlnirile cu Patricia era tabu…acum abia așteptăm să vină ziua de miercuri. Atât pentru mine, cât și pentru fetița mea Măriuca, se vede un progres și există concurență între noi două la ascultare. Inchei cu o întamplare haioasă: a predat Patri, la rugămintea Măriucăi, cifrele de la 1-100, iar la urmatoarea întalnire fetița mea le-a spus în franceză cu multă ușurință. Ne plac orele cu Patri pentru că, deși este cadrul Profesor-Elev(i), noi participam cu mare drag la ore.

Slamna Monica

În cazul nostru, colaborarea cu Bianca a început atunci când am observat nevoia copiilor de a avea un prieten cu care să comunice nestingherit în limba franceză, în afara mediului școlar. Capacitatea Biancăi de a relaționa cu Matei și Anna mi-a depășit așteptările, având în vedere că, în scurt timp, a devenit atâta prietena copiilor, cât și persoana pe care o ascultă cu interes, iar progresele nu întârzie sa apară. O recomand cu cea mai mare încredere!

Luiza Tuca

Luiza Tuca

Victor, fiul nostru, este foarte încântat de orele de franceză cu Alexandra și după doar câteva ședințe a început să capete încredere în el.

Otilia Avădanei

Am cunoscut-o pe Bianca acum 2 ani, când fetița noastră a început clasa pregătitoare la școala franceză. Cu ajutorul Biancăi, fetița noastră s-a integrat excelent la școală și a reușit să intre în ritmul de învățare al copiilor francezi nativi. Bianca a devenit nu doar o simplă profesoară, ci prietena și confidenta fetiței noastre, reușind să transforme orele de pregatire într-un moment așteptat cu plăcere.

Ramona Ungur

Ramona Ungur

Am apelat la Bianca în urmă cu 6 luni. Colaborăm de atunci, iar rezultatele și-au făcut apariția într-un timp foarte scurt. Băiatul meu, în vârsta de 6 ani, a reușit cu ajutorul Biancăi să se exprime din ce în ce mai ușor în limba franceză. Cursurile sunt adaptate personalității și nevoilor lui.
Am recomandat-o pe Bianca și vom continua să o facem!

Alina Hodut

Alina Hodut

Nevoia unor ore suplimentare de franceză a venit în urma orelor de la clasă desfășurate într-un ritm prea rapid. Theo este un băiat mai emotiv însă Bianca l-a facut să iasă repede din cochilie și a prins drag de lecțiile de franceză. Biancai i-a urmat Patricia. Am remarcat că Theo, de la o ședință la alta, e mult mai deschis, învață ușor și vrea să afle mai mult. Orele se desfășoara într-o atmosferă veselă, cu răbdare și fără niciun fel de rigiditate. Recomand Français avec Bianca!

Ana-Maria Buturuga

Ana-Maria Buturuga

Suntem foarte încântați atât de colaborarea cu Bianca, cât și cu Patricia. Andrei, fiul nostru, a avut șansa să lucreze cu amândouă. El este fericit și entuziasmat după fiecare oră de franceză.

Istrate Alina Simona

Când am început lecțiile cu Patricia puteam să întreb în franceză ‘Où est la Tour Eiffel?’, dar nu puteam sa înțeleg răspunsul. Bine că e ușor de găsit și se vede de departe! Dar cum nu ne putem baza întotdeauna pe posibilitatea ca lucrurile pe care le căutam să fie la vedere, mă bucur foarte mult să pot înțelege limba franceză și sa pot purta conversații din ce în ce mai avansate în franceză.

Monica Celacu

Bianca, en tant que professeure de français pour notre enfant de 7 ans, j’ai eu le plaisir de la voir travailler au cours des deux dernières années. Elle est une enseignante motivée et organisée qui développe des relations inspirantes avec ses élèves. Elle a continué à démontrer cette motivation tout au long de notre collaboration, devenant même pendant la période de pandémie le principal réfèrent pédagogique. Elle possède également d’excellentes compétences en communication écrite et verbale avec les parents. Bianca accomplit toutes ces tâches avec beaucoup d’initiative et avec une attitude positive ; ce qui me conduit à la recommander sans réserve.

Mădălina Berdilă

Suntem Français avec Bianca
Și ne bucurăm că ești aici

Franceză 100%
Engleză 98%
Germană 92%
Italiană 89%

Întâlnește profesorii noștri

– Fondatoare a proiectului Français avec Bianca, absolventă Limbi și Literaturi Străine, UNIBUC, promoția 2021, Franceză-Rusă. – Studentă Master European pentru Formarea Interpreților de Conferință & Master în Traducere Specializată și Studii Terminologice, Franceză-Engleză – Experiență 3 ani în predarea limbii franceze – Limbi străine cunoscute: franceză, engleză, rusă, greacă

– Colaboratoare Français avec Bianca – Absolventă Limbi și Literaturi Străine, UNIBUC, promoția 2021, Franceză-Italiană – Order Management Specialist pe limba franceză, Hewlett-Packard Enterprise – Experiență 2 ani în predarea limbii franceze – Limbi străine cunoscute: franceză, engleză, italiană

– Colaboratoare Français avec Bianca – Absolventă Limbi și Literaturi Străine, UNIBUC, promoția 2021, Rusă-Franceză – Studentă Master Limba Rusă Aplicată. Tehnici de Traducere – Experiență 2 ani în predarea limbii franceze – Limbi străine cunoscute : franceză, engleză, rusă, slovenă

“Une langue vous place dans un couloir pour la vie. Deux langues vous ouvrent toutes les portes le long du chemin.”

- Frank Smith